top of page

Her er vi

Vi jobber med noen av Norges mest spennende bedrifter.

Image by Ivan Shimko

Avinor

På oppdrag hos Avinor har Rubberduck vært en sentral bidragsyter i gjennomføringen av en større migrering av tjenester og infrastruktur til sky. Vi er også en del av et meget progressivt og fremoverlent miljø som jobber med utvikling innenfor alt fra parkering - både for bil og fly - til systemer for køtidsprediksjoner.

Package Delivery

Posten Norge AS

Vårt samarbeid med Posten strekker seg over flere år og Rubberduck har bistått med å få i havn mange viktige prosjekter, blant annet Pakkeboks som de fleste i Norge har et forhold til. Posten har vunnet prisen som Norges mest innovative selskap opptil flere ganger, og det er den type miljø som våre konsulenter stortrives i. 

Entering credit card details

Eika

Helt siden Rubberducks oppstart i 2005 har vi hatt konsulenter på plass i Eika. Bank og finans er et veldig spennende og viktig område som har hatt mye utvikling de siste åreneVi trives veldig godt på Eika, nettopp fordi vi har hatt mulighet til å delta på så mange viktige prosjekter som har formet bankhverdagen til så mange.

Image by CDC

Tolletaten

I Tolletaten jobber vi med samfunnskritiske systemer som er i bruk døgnet rundt av tollbetjenter for å utføre grense- og vareførselskontroller. Tolletaten er en etat som aldri sover! Etaten krever derfor at systemer utvikles med robust og sikker kode, og dette er noe vi brenner for.

Skjermbilde 2022-09-15 kl. 19.15.23.png

Statistisk sentralbyrå

SSB har et fremoverlent teknisk miljø der Rubberduck har stor frihet over hvordan ting bygges og driftes. All kode som produseres er åpen kildekode. Vi jobber med utvikling av "Dapla" - SSBs dataplattform i skyen, hvor data fra mange ulike kilder hentes inn, pseudonymiseres og konverteres til felles format som kan brukes til statistikk. 

og mange andre steder..

bottom of page