top of page

Bjørn Arve Lagim

Bjørn Arve har arbeidet som utvikler siden 2008, og har hjulpet store firmaer som Telenor, Tine og Telia å implementere gode brukeropplevelser gjennom web og apper. Han har stor kapasitet til å sette seg inn i ny teknologi og domenekunnskap, for å bidra best mulig til prosjektet. 
 
Har god kjennskap til de mest populære rammeverkene innen Javascript, og har jobbet fullstack med REST APIer via Node/express.js backend. I de seneste prosjektene som Bjørn Arve har jobbet, har kundene brukt skyløsninger som AWS og Openshift for å hoste applikasjonene, der man har jobbet under DevOps-mottoet “you build it, you run it”.
 
Bjørn Arve har og en brennende interesse for apputvikling, og har lang prosjekterfaring med iOS og Android med applikasjoner som er brukt av store kundemasser.
 
I tillegg har han relevant erfaring innen brukeropplevelser og grafisk design, og er ofte involvert i utformingen av det som skal utvikles. 
 
Han er løsningsorientert og er opptatt av god gjennomføring.  Er lett å kommunisere med og god på tverr-faglig kommunikasjon.

  • LinkedIn
B6017EA7-F508-400C-9DDD-63E2E5BE6402_1_201_a.heic
bottom of page